All publications from the School of Life Sciences and Facility Management
-
Quack, Martin; Stohner, Jürgen,
2015.
Nachrichten aus der Chemie.
63(5), pp. 515-521.
Available from: https://doi.org/10.1002/nadc.201590160
-
2015.
Fleischkonsum im Vergleich : ein kleiner Streifzug durch drei Generationen.
GRÄSERLANDexpress.
pp. 9.
-
Robinson, C. T.; Tonolla, Diego; Imhof, B.; Vukelic, R.; Uehlinger, U.,
2015.
Aquatic Sciences.
78(2), pp. 327-341.
Available from: https://doi.org/10.1007/s00027-015-0434-3
-
Druhmann, Carsten K.; Ashworth, Simon,
2015.
FM-Expertise und digitale Gebäudemodelle.
fmpro service.
2015(4), pp. 33.
-
Burkhard, Marcel; Kauf, Peter,
2015.
Forschung und Praxis : optimierte Absatzprognosen für den Lebensmittelhandel : Tagungsreferat.
In:
Best Practice in der Lebensmittellogistik, Hamburg, Deutschland, 1. September 2015.
-
Goodman, Bernard A.; Yeretzian, Chahan,
2015.
Free radical processes in coffee I : solid samples
.
In:
Processing and impact on active components in food.
London:
Academic Press.
pp. 559-566.
Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-404699-3.00067-6
-
Goodman, Bernard A.; Yeretzian, Chahan,
2015.
Free radical processes in coffee II : liquids
.
In:
Processing and impact on active components in food.
Academic Press.
pp. 567-574.
Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-404699-3.00068-8
-
2015.
Freiheit als Grundlage der Wissenschaften
.
In:
Seidl, Edit, ed.,
Freiheit : Mythos und Realität im Lichte individueller Betrachtungen.
Zürich:
Neue Zürcher Zeitung.
pp. 108-109.
NZZ Libro.
-
Gantenbein-Demarchi, Corinne; Kuhn, Roger; Kauf, Peter; Schmid, Jürg; Krapf, Tamara; Fieseler, Lars,
2015.
Fäkalindikatoren im Trinkwasser nachweisen.
Alimenta.
-
Streule, Stefanie; Müller, Claudia; Buchli, Jürg,
2015.
Schweizerische Akademie der Technischen Wissenschaften.
-
Konkol, Jennifer; Wieser, Andreas; Windlinger Inversini, Lukas; Zurkinden, Rudolf,
2015.
Gesundes Workplace Change Management für einen erfolgreichen Büroraumveränderungsprozess [paper].
In:
Facility-Management 2015, Messe und Kongress, Frankfurt am Main, 24. - 26.03.2015, Tagungsband.
Facility Management Kongress 2015, Frankfurt am Main, Deutschland, 24.-26. März 2015.
Aachen:
Apprimus-Verlag.
pp. 189-198.
-
Battaglia Richi, Evelyne; Baumer, Beatrice; Conrad, Beatrice; Darioli, Roger; Schmid, Alexandra; Keller, Ulrich,
2015.
Gesundheitliche Aspekte des Fleischkonsums.
Schweizerisches Medizin-Forum.
15(24), pp. 566-572.
Available from: https://doi.org/10.4414/smf.2015.02296
-
Konkol, Jennifer; Lange, Stefanie; Windlinger Inversini, Lukas,
2015.
Gesundheitsförderliche Büroräume.
fmpro service.
2015(3), pp. 20-22.
-
2015.
Gesundheitsförderliche Büroräume und Workplace Change Management.
In:
2. Dreiländertagung Betriebliche Gesundheitsförderung 2015, Bregenz, 26.-27. März 2015.
-
2015.
Gesundheitsförderliche Büros : Büroraumgestaltung und Workplace Change Management.
In:
Nationale Tagung für betriebliches Gesundheitsmanagement, Zürich, 26. August 2015.
-
Frasson, David; Udovičić, Matije; Frey, Beat; Lapanje, Aleš; Zhang, De-Chao; Margesin, Rosa; Sievers, Martin,
2015.
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.
65, pp. 1779-1785.
Available from: https://doi.org/10.1099/ijs.0.000174
-
2015.
Gleiche Chancen für alle Kinder? : Stärkung eines gesunden Ernährungsstils.
In:
10. Fachtag "Gesund aufwachsen mit allen!", Sächsische Landesvereinigung für Gesundheitsförderung, Dresden, Deutschland, 2. Oktober 2015.
-
Fahrentrapp, Johannes; Schumacher, Peter; Viret, Olivier; Spring, JL; Burger, G; Oppliger, B; Hardegger, M,
2015.
Grapevine germplasm collections of Switzerland.
Vitis - Journal of Grapevine Research.
54(Special issue), pp. 259-260.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-4072
-
Wellinger, Marco; Smrke, Samo; Balsiger, Franz; Yeretzian, Chahan,
2015.
Gravimetric analysis of degassing kinetics of freshly roasted and ground coffee.
In:
3rd International Congress on «Cocoa, Coffee, Tea», Aveiro, Portugal, 22-24 June 2015.
-
Brack, Florian; Hagenbuch, Reto; Götsch, Martin,
2015.
Curaviva.
86(10), pp. 45-48.
Available from: https://doi.org/10.5169/seals-804624
-
Bongartz, Annette; Popp, Martin; Schneller, Reinhard,
2015.
Salz & Pfeffer.
2015(7).
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1835
-
Battaglia Richi, Evelyne; Baumer, Beatrice; Conrad, Beatrice; Darioli, Roger; Schmid, Alexandra; Keller, Ulrich,
2015.
Health risks associated with meat consumption : a review of epidemiological studies.
International Journal for Vitamin and Nutrition Research.
85(1-2), pp. 70-78.
Available from: https://doi.org/10.1024/0300-9831/a000224
-
2015.
Heilsame Oasen : Gartentherapie für Menschen mit Demenz.
PPH: die Zeitschrift für psychiatrische Pflege heute.
2015(6), pp. 277-281.
Available from: https://doi.org/10.1055/s-0041-106266
-
Todorova, Milka; Trendafilova, Antoaneta; Danova, Kalina; Simmons, Luke; Wolfram, Evelyn; Meier, Beat; Riedl, Rainer; Evstatieva, Luba,
2015.
Highly oxygenated sesquiterpenes in Artemisia alba Turra.
Phytochemistry.
110, pp. 140-149.
Available from: https://doi.org/10.1016/j.phytochem.2014.12.008
-
Jossen, Valentin; Eibl, Dieter; Eibl-Schindler, Regine,
2015.
In:
DECHEMA Himmelfahrtstagung, Hamburg, Germany, 11-13 May 2015.