All publications from the School of Life Sciences and Facility Management
-
von Felten, Daniel; Pearl, Mona,
2020.
In:
Book of abstracts of the International Virtual Exchange Conference (IVEC), 2020.
International Virtual Exchange Conference (IVEC), virtual, 14-15 September 2020.
IVEC.
pp. 153-154.
Available from: https://iveconference.org/wp-content/uploads/2022/01/IVEC-2020-Book-of-Abstracts_19-August-2020-1.pdf
-
Rohrmann, Sabine; Pestoni, Giulia; Krieger, Jean-Philippe; Faeh, David; Sych, Janice Marie; Chatelan, Angeline; Bochud, Murielle,
2020.
menuCH - wie ernährt sich die Schweiz.
Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin.
2020(1), pp. 20-22.
Available from: https://www.rosenfluh.ch/media/ernaehrungsmedizin/2020/01/menuCH-wie-ernaehrt-sich-die-Schweiz.pdf
-
Stettler, Sabrina,
2020.
Mission B - für mehr Biodiversität.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-19846
-
2020.
Museen und Tourismus : Potenziale und Erfolgsfaktoren.
Zürich:
Verband der Museen der Schweiz.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-21244
-
Steffen, Franz,
2020.
Nachweiswahrscheinlichkeit von Hermelinen (Mustela erminea) mittels Spurentunnel.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-25399
-
Müller, Corina,
2020.
Neue Vermittlungsansätze zu den Interaktionen von Flora und Fauna in naturnahen Freiräumen.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-22839
-
Zanin, Rodolfo Campos; Smrke, Samo; Kurozawa, Louise Emy; Yamashita, Fabio; Yeretzian, Chahan,
2020.
Novel experimental approach to study aroma release upon reconstitution of instant coffee products.
Food Chemistry.
317(126455).
Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.126455
-
Li, Q.; Li, Y.-P.; Ambühl, D.; Liu, Y.-Q.; Li, M.-W.; Qin, L.,
2020.
Journal of Insects as Food and Feed.
6(4), pp. 355-369.
Available from: https://doi.org/10.3920/JIFF2019.0059
-
Büchler, Marc-Olivier,
2020.
Optimale Bodenbedingungen für artenreiche Magerwiesen.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-19839
-
Meier, Sandra,
2020.
Partizipativ mit Firmand*innen : Pfarreien und Kirchgemeinden ökologischer gestalten.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-22888
-
2020.
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-20160
-
Anderegg, Dionis; Strebel, Sven; Rohrer, Jürg,
2020.
Photovoltaik Versuchsanlage Davos Totalp Messergebnisse Winterhalbjahr 2019/2020.
Schriftenreihe Erneuerbare Energien, Bodenökologie, Ökobilanzierung, Ökotechnologie und Aquakultur
.
Wädenswil:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-21348
-
Werder, Marc,
2020.
Planerische Anforderungen an Therapiegärten für Menschen mit Stressfolgeerkrankungen.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-22842
-
2020.
In:
1. Internationale Fachtagung "PM an Hochschulen", München, 20.-21. Februar 2020.
-
Khojasteh, Abbas; Mirjalili, Mohammad Hossein; Alcalde, Miguel Angel; Cusido, Rosa M.; Eibl, Regine; Palazon, Javier,
2020.
Powerful plant antioxidants : a new biosustainable approach to the production of rosmarinic acid.
Antioxidants.
9(12), pp. 1273.
Available from: https://doi.org/10.3390/antiox9121273
-
Stebler, Livia,
2020.
Praxislabor : Biodiversitätsförderung in Gemeinden.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-19848
-
Faas, Nicole; Röcker, Bettina; Smrke, Samo; Yeretzian, Chahan; Yildirim, Selçuk,
2020.
Prevention of lipid oxidation in linseed oil using a palladium-based oxygen scavenging film.
Food Packaging and Shelf Life.
24(100488).
Available from: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2020.100488
-
Chetschik, Irene; et al.,
2020.
Processing cocoa with water : new insights into aroma formation.
In:
Book of Abstracts.
ACS Fall 2020 Virtual Meeting and Expo, San Francisco (United States), 17-20 August 2020.
American Chemical Society.
-
Borčinová, Martina; Raschmanová, Hana; Zamora, Iwo; Looser, Verena; Marešová, Helena; Hirsch, Sven; Kyslík, Pavel; Kovar, Karin,
2020.
Production and secretion dynamics of prokaryotic Penicillin G acylase in Pichia pastoris.
Applied Microbiology and Biotechnology.
104(13), pp. 5787-5800.
Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-020-10669-x
-
Brack, Florian; Aellen, Yvonne,
2020.
Q-Index : neues Messinstrument für Grünraumqualitäten.
dergartenbau.
2020(1), pp. 32-34.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-19262
-
Achtnich, Lorenz,
2020.
Raumnutzungsverhalten der Larve des Grossen Glühwürmchens Lampyris noctiluca.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-19838
-
Pahud, Claude,
2020.
Renaturierung Saane zwischen dem Schiffenensee und der Mündung in die Aare.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-31004
-
Wetzel, Silvan; Fieseler, Lars,
2020.
Risk evaluation of E. coli ST 131 as a foodborne pathogen in Switzerland.
-
Hoppler, Luca,
2020.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-20755
-
2020.
Sag mir wo die Daten sind, wo sind sie geblieben....
Clinicum.
2020(2), pp. 57-58.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-20053