Publications of the ZHAW Departement Life Sciences and Facility Management
In the publication database you will find all current publications in chronological order in descending order of time. Specific publications of the ZHAW can also be found via the search engine.
-
2013.
Life Cycle Management : zentrales Metathema dieses Jahrhunderts.
Intelligent Bauen.
2013(3), pp. 10-14.
-
Eymann, Lea; Räber, Manuel,
2013.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-121
-
Brossard, Gilbert; Hagenbuch, Reto,
2013.
Lust auf Grün : der positive Beitrag des Aussenraumes zum Wohlbefinden.
In:
Fachtagung Eco-Bau, Luzern, 22. März 2013.
-
Ying, Dan Yang; Schwander, Stephanie; Weerakkody, Rangika; Sanguansri, Luz; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Augustin, Mary Ann,
2013.
Journal of Functional Foods.
5, pp. 98-105.
Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2012.08.009
-
Bleisch, Susanne; Duckham, Matt; Galton, Antony; Laube, Patrick; Lyon, Jarod,
2013.
Mining candidate causal relationships in movement patterns.
International Journal of Geographical Information Science.
28(2), pp. 363-382.
Available from: https://doi.org/10.1080/13658816.2013.841167
-
Oberholzer, Miriam; Frech Nabold, Christian M.,
2013.
Green Chemistry.
2013(6), pp. 1678-1686.
Available from: https://doi.org/10.1039/c3gc40493e
-
Kytzia, Susanne; Mosimann, Christine; Burgy, Raffael Severin,
2013.
.
In:
SB13 Graz : sustainable buildings construction products & technologies.
Graz:
Verlag der Technischen Universität Graz.
pp. 533-545.
-
Opitz, Sebastian; Smrke, Samo; Yeretzian, Chahan; Goodman, Bernard A.,
2013.
Modern approaches to determining quality criteria in coffee.
In:
2nd Annual World Congress of Food Science & Technology, Hangzhou, 23-25 September 2013.
-
2013.
1. Auflage.
Wädenswil:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
ISBN 978-3-85928-092-2.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-2688
-
Buchli, Jürg,
2013.
Nachhaltiges Energiemanagement in der Lebensmittelindustrie.
Lebensmittel-Technologie.
46(10), pp. 14-16.
-
2013.
Universität Basel.
-
2013.
Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot.
In:
12. Backforum der Vereinigung der Backbranche VDB, Kartause Ittingen, Warth-Weiningen, 10.-11. März 2013.
-
Buchli, Jürg,
2013.
Nachhaltigkeit in der Ernährungswirtschaft.
In:
Thurgauer Technologieforum, Tägerwilen, 29. Oktober 2013.
-
Babbi, Manuel; Krüsi, Bertil,
2013.
Vierteljahrsschrift der Naturforschenden Gesellschaft in Zürich.
158(3/4), pp. 65-78.
Available from: http://www.ngzh.ch/archiv/2013_158/158_3-4/158_22.pdf
-
Buchli, Jürg; Müller, Claudia,
2013.
Neue Fachstelle für Nachhaltigkeit und Energie am ILGI.
Lebensmittel-Technologie.
46(1-2), pp. 12-13.
-
Burkhard, Marcel,
2013.
In:
Produktions- & Bedarfsplanung für die Lebensmittelindustrie, Langenthal, 13. März 2013.
-
Rosenthal, Martin Immanuel; Wolfram, Evelyn; Meier, Beat,
2013.
New HPLC-method to determine Frangulin A and B as well as Glucofrangulin A and B in Frangulae cortex.
Planta Medica.
79(13/PK33).
Available from: https://doi.org/10.1055/s-0033-1352293
-
Rosenthal, Martin Immanuel; Wolfram, Evelyn; Meier, Beat,
2013.
New UHPLC – method to determine Aloin A and B in Aloe capensis.
Planta Medica.
79(PK34).
Available from: https://doi.org/10.1055/s-0033-1352294
-
Blocki, Anna; Wang, Yingting; Koch, Maria; Peh, Priscilla; Beyer, Sebastian; Law, Ping; Hui, James; Raghunath, Michael,
2013.
Stem Cells and Development.
22(17).
Available from: https://doi.org/10.1089/scd.2012.0415
-
Hagen Hodgson, Petra; Junge, Ranka,
2013.
Null-Energie-Null-Emissions-Häuser in Südkorea : fünf Pilotprojekte aus der Metropolregion Seoul.
IUNR intern.
2013(1), pp. 27-29.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-3622