Alle Publikationen im Departement Life Sciences und Facility Management
-
Yildirim, Selçuk; Eberhard, Vanessa; Renke, Nadine,
2012.
Development of palladium based oxygen scavenging films for food packaging.
In:
COST Action FA0904 on Processing Technologies and Functional Properties of Polymer Nanomaterials for Food Packaging, Wroclaw, Poland, 11-12 September 2012.
-
Kündig, Rene; Renke, Nadine; Wahrenberger, Priska; Yildirim, Selçuk,
2012.
Einflüsse von modifizierter Atmosphärenverpackung auf die Qualität und Haltbarkeit von Muffins [Poster].
In:
6. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Dresden, Deutschland, 27.-29. September 2012.
-
Yildirim, Selçuk; Kündig, Rene; Gsell, Vanessa; Renke, Nadine,
2012.
In:
6. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Dresden, Deutschland, 27.-29. September 2012.
-
Cezanne, Marie-Louise; Baumgart, L.; Bongartz, Annette; Buchecker, K.; Canavari, M.; Gallina Toschi, T.; Kole, A.; Kostyra, E.; Kremer, S.; Reichl, P.; Spiller, A.; Zakowska-Biemans, S.; Kretzschmar-Rüger, U.,
2012.
Sensory marketing for the organic market : key insights from the EU funded project ECROPOLIS [Poster].
In:
5th European Conference on Sensory and Consumer Research, Bern, Switzerland, 9-12 September 2012.
Bundesverband Naturkost Naturwaren.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-1846
-
Wöhner, T.; Vogt, I.; Richter, K.; Wensing, A.; Geider, K.; Sundin, G.-W.; Savory, E.-A.; Day, B.; Hanke, V.; Gessler, C.; Broggini, G.; Fahrentrapp, Johannes; Peil, A.; Flachowsky, H.,
2012.
In:
58. Deutsche Pflanzenschutztagung, Braunschweig, Deutschland, 10.-14. September 2012.
Julius Kühn-Institut, Bundesforschungsinstitut für Kulturpflanzen.
S. 176.
Verfügbar unter: https://ojs.openagrar.de/index.php/JKA/article/view/698/2272
-
Brombach, Christine; Bongartz, Annette,
2012.
Infodienst.
2012(4), S. 22-25.
-
Egli, Markus; Favilli, Filippo; Krebs, Rolf; Pichler, Barbara; Dahms, Dennis,
2012.
Soil organic carbon and nitrogen accumulation rates in cold and alpine environments over 1 Ma.
Geoderma.
183-184, S. 109-123.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.geoderma.2012.03.017
-
Bühlmann, Andreas; Pothier, Joël F.; Tomlinson, Jennifer A.; Frey, Jürg F.; Boonham, N.; Smits, Theo H.M.; Duffy, Brion,
2012.
Plant Pathology.
62(2), S. 475-484.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1111/j.1365-3059.2012.02654.x
-
Dierkes, Georg; Krieger, Sonja; Dück, Roman; Bongartz, Annette; Schmitz, Oliver; Hayen, Heiko,
2012.
Journal of Agricultural and Food Chemistry.
60(31), S. 7597-7606.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1021/jf3020574
-
Hofer, Susanne; Honegger, Franziska,
2012.
Swiss hospital food : optimisation potential.
In:
XXII World Congress - International Federation for Home Economics (IFHE), Melbourne, Australia, 16-21 July 2012.
Verfügbar unter: http://www.diva-portal.se/smash/get/diva2:548507/FULLTEXT02.pdf
-
Yildirim, Selçuk; Lohwasser, Wolfgang; Gsell, Vanessa; Renke, Nadine,
2012.
Development of palladium based oxygen scavenging film for food packaging.
In:
18th IAPRI World Packaging Conference, San Luis Obispo, USA, 18-21 June 2012.
-
Wieland, Flurin; Glöss, Alexia N.; Keller, Marco; Wetzel, Andreas; Schenker, Stefan; Yeretzian, Chahan,
2012.
On-line process control of the roast degree of coffee.
Chimia.
66(6), S. 443.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.2533/chimia.2012.443
-
2012.
Wert und Nutzen von Grünräumen : Grünraum Stadt.
Österreichische Gemeinde-Zeitung.
2012(6), S. 14.
-
2012.
Die Haut als „Responder“ : „Diabetic skin“ und weitere epidemiologische Herausforderungen.
In:
Vortragsveranstaltung SEPAWA, Düsseldorf, 23. Mai 2012.
-
2012.
Nachhaltigkeit : eine Chance für regionale Kosmetik-Produkte?.
In:
Forum Cosmeticum - DGK, Friedrichshafen, Deutschland, 10. Mai 2012.
-
2012.
Innovations in packaging through the application of nanotechnology.
In:
Nanopack, Seminar on Nanotechnologies for Packaging, Barcelona, Spain, 5 May 2012.
-
Wohler, Christian; Palmisano, Marilena,
2012.
Laborscope.
S. 23.
-
Satyam, A.; Subramanian, G. S.; Raghunath, M.; Pandit, A.; Zeugolis, D. I.,
2012.
In vitro evaluation of Ficoll‐enriched and genipin‐stabilised collagen scaffolds.
Journal of Tissue Engineering and Regenerative Medicine.
8(3), S. 233-241.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/term.1522
-
Bogli, Nicole C.; Ries, Christoph; Adams, Thorsten; Greller, Gerhard; Eibl, Dieter; Eibl-Schindler, Regine,
2012.
Large-scale, insect-cell-based vaccine development.
BioProcess International.
10(2).
Verfügbar unter: http://www.bioprocessintl.com/upstream-processing/upstream-single-use-technologies/large-scale-insect-cellbased-vaccine-development-330217/?pageNum=3
-
Dahms, Dennis; Favilli, Filippo; Krebs, Rolf; Egli, Markus,
2012.
Geomorphology.
151-152, S. 99-113.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.geomorph.2012.01.021
-
Yeretzian, Chahan; Pascual, Ederlinda C.; Goodman, Bernard A.,
2012.
Effect of roasting conditions and grinding on free radical contents of coffee beans stored in air.
Food Chemistry.
131(3), S. 811-816.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2011.09.048
-
Rothe, Sebastian; Ries, Christoph; Eibl, Dieter; Walsh, Kieron; Hohenauer, Wolfgang,
2012.
Method for preserving cell density and viability in two-phase, fed-batch CHO culture.
BioProcess International.
10(4).
Verfügbar unter: http://www.bioprocessintl.com/wp-content/uploads/bpi-content/BPI_A_121004AR10_O_178001a.pdf
-
Kocher, Gilda; Westenhöfer, Joachim; Brombach, Christine,
2012.
In:
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
-
Brombach, Christine; Bongartz, Annette; Bohlender, Jürg,
2012.
In:
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
-
Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine; Müller, Claudia,
2012.
Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie [Poster].
In:
Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE.
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 17.