Publications
Institute for Food and Beverage Innovation
The publications are arranged according to their topic:
Process design ¦ food chemistry ¦ food perception ¦ food technology ¦ packaging ¦ QM and food law ¦ food microbiology ¦ food biotechnology ¦ nutrition
Food chemistry
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 10
- Page 11
- Page 12
Food perception
-
Rudorf, Julia; Clauss, Anne Sophie; Kinner, Julia; Bongartz, Annette; Brombach, Christine,
2014.
In:
6th European Conference on Sensory and Consumer Research, Copenhagen, Denmark, 7-10 September 2014.
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1856
-
Sych, Janice Marie; Clauss, Anne Sophie; Bongartz, Annette; Brombach, Christine,
2014.
Estimation of critical vitamins in seniors by food frequency questionnaire and lifestyle [poster].
In:
9th International Congress Taste-Nutrition-Health, Dijon, France, 3-4 April 2014.
-
2014.
Cacao y chocolate - desde la perspectiva sensorial : taller.
In:
Cocoa Academy, Guayaquil, Ecuador, 2014.
-
Glei, Michael; Brombach, Christine; Martins, Isabell,
2014.
In:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE), ed.,
Proceedings of the German Nutrition Society : Abstractband zum 51. Wissenschaftlichen Kongress.
51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
pp. 51.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 19.
-
Brombach, Christine; Schaller, Veronika,
2014.
Jolie.
2014(9), pp. 2-4.
Food technology
-
Zwick, Michael; Müller, Claudia,
2012.
.
In:
Juvenile Adipositas aus soziologischer, psychologischer und sozialökologischer Perspektive.
Stuttgart:
Universität Stuttgart.
pp. 65-102.
Stuttgarter Beiträge zur Risiko- und Nachhaltigkeitsforschung ; 24.
Available from: https://doi.org/10.18419/opus-5557
-
Brombach, Christine; Wegmann, Lara; Müller, Claudia,
2012.
Wädenswiler Barometer : ein Bewertungstool für die Gemeinschaftsgastronomie [poster].
In:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE), ed.,
Proceedings of the German Nutrition Society : Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress.
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 17.
-
Müller, Claudia; Good, Stephanie; Brombach, Christine,
2011.
Feasibility-Test eines für die Schweiz entwickelten Online-Wiegeprotokolls [poster].
In:
Abstractband zum 48. Wissenschaftlichen Kongress der DGE.
48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 16.
-
Bumbak, Fabian; Cook, Stella; Zachleder, Vilém; Hauser, Silas; Kovar, Karin,
2011.
Applied Microbiology and Biotechnology.
91(31), pp. 31-46.
Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-011-3311-6
-
Müller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine,
2011.
Nachhaltige Ernährung : Menü-Nachhaltigkeits-Index.
Ernährungs Umschau.
2011(12), pp. 648.
Packaging
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 12
- Page 13
- Page 14
QM and food law
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 06
- Page 07
- Page 08
Food microbiology
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 12
- Page 13
- Page 14
Food biotechnology
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 08
- Page 09
- Page 10
Nutrition
-
2015.
Ernährungsambiente und Esskultur.
In:
Vegane Ernährung - Vegan für alle? Ein Ernährungstrend in der Diskussion, München, Deutschland, 1. Oktober 2015.
-
Heuer, Thorsten; Krems, Carolin; Moon, Kilson; Brombach, Christine; Hoffmann, Ingrid,
2015.
British Journal of Nutrition.
113(10), pp. 1603-1614.
Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114515000744
-
Sych, Janice Marie; Levy, Clemens; Stadler, Marina,
2015.
In:
12th European Nutrition Conference FENS, Berlin, 20-23 October 2015.
Available from: https://doi.org/10.1159/000440895
-
2015.
Ernährung – ein Thema das uns alle angeht.
Lebensmittel-Technologie.
9, pp. 12-13.
-
2015.
Ernährungsbiographie gestern und heute : was unser Essverhalten im Alter prägt.
In:
Fachtagung des Pflegezentrums der Stadt Zürich, Zürich, 11. November 2015.