Publications
Institute for Food and Beverage Innovation
The publications are arranged according to their topic:
Process design ¦ food chemistry ¦ food perception ¦ food technology ¦ packaging ¦ QM and food law ¦ food microbiology ¦ food biotechnology ¦ nutrition
Food chemistry
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 10
- Page 11
- Page 12
Food perception
-
2013.
Ernährungsbiographie Gestern und Heute. Was unser Essverhalten im Alter prägt.
In:
1. Forum für Langzeitpflege 2018 - Thema Ernährung, Zürich, 22. März 2018.
-
Grabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René; Müller, Claudia,
2013.
Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie.
In:
50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013.
-
2013.
-
2013.
In:
8. DLG-Lebensmitteltage, Stuttgart, Deutschland, 25.-26. September 2013.
-
Bongartz, Annette; Klauser, Eugenia,
2013.
Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik.
Lebensmittel-Technologie.
2013(5), pp. 12-13.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1840
Food technology
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 22
- Page 23
- Page 24
Packaging
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 12
- Page 13
- Page 14
QM and food law
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 06
- Page 07
- Page 08
Food microbiology
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 12
- Page 13
- Page 14
Food biotechnology
- Previous Page
- Page 01
- …
- Page 08
- Page 09
- Page 10
Nutrition
-
Brombach, Christine; Haefeli, Deborah; Bartsch, Silke; Clauss, Anne Sophie; Winkler, Gertrud,
2014.
Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln.
Ernährungs Umschau.
2014(11), pp. 171-177.
-
Rudorf, Julia; Clauss, Anne Sophie; Kinner, Julia; Bongartz, Annette; Brombach, Christine,
2014.
In:
6th European Conference on Sensory and Consumer Research, Copenhagen, Denmark, 7-10 September 2014.
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1856
-
Sych, Janice Marie; Clauss, Anne Sophie; Bongartz, Annette; Brombach, Christine,
2014.
Estimation of critical vitamins in seniors by food frequency questionnaire and lifestyle [poster].
In:
9th International Congress Taste-Nutrition-Health, Dijon, France, 3-4 April 2014.
-
Glei, Michael; Brombach, Christine; Martins, Isabell,
2014.
In:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE), ed.,
Proceedings of the German Nutrition Society : Abstractband zum 51. Wissenschaftlichen Kongress.
51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
pp. 51.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 19.
-
Brombach, Christine; Schaller, Veronika,
2014.
Jolie.
2014(9), pp. 2-4.