Publications
Institute for Food and Beverage Innovation
The publications are arranged according to their topic:
Process design ¦ food chemistry ¦ food perception ¦ food technology ¦ packaging ¦ QM and food law ¦ food microbiology ¦ food biotechnology ¦ nutrition
Food chemistry
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Food perception
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Sych, Janice Marie; Hühn, Tilo; Brombach, Christine; Good, Stephanie; Brunner, Urs,
2012.
In:
X International Symposium on Vaccinium and Other Superfruits, Maastricht, Netherlands, 17-22 June 2012.
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Schmid, Alexandra; Brombach, Christine; Jacob, Sabine; Schmid, Iso; Sieber, Robert; Siegrist, Michael,
2012.
Ernährungssituation in der Schweiz : Ernährungserhebungsmethoden
.
In:
Bundesamt für Gesundheit, ed.,
Sechster Schweizerischer Ernährungsbericht.
Bern:
Bundesamt für Gesundheit.
pp. 50-126.
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Gallina Toschi, Tullia; Bendini, Alessandra; Barbieri, Sara; Valli, Enrico; Cezanne, Marie-Louise; Buchecker, Kirsten; Canavari, Maurizio,
2012.
Journal of the Science of Food and Agriculture.
92(14), pp. 2788-2795.
Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.5666
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Buchecker, Kirsten; Matullat, Imke, eds.,
2012.
Hamburg:
Behr.
ISBN 978-3-89947-874-7.
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Bongartz, Annette; Popp, Martin; Marthaler, Martin; Kinner, Julia; Bühler, Thomas; Kleinert, Michael,
2012.
Was macht die "Frische" von Brot aus?.
DLG Lebensmittel.
2012(5), pp. 12-15.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1868
Food technology
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Packaging
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QM and food law
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Food microbiology
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Food biotechnology
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Nutrition
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Müller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René,
2013.
A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering [poster].
In:
Resource efficiency, governance and lifestyles : meeting report.
World Resources Forum 2013, Davos, Switzerland, 6-9 October 2013.
St.Gallen:
World Resource Forum WRF.
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Brombach, Christine; Clauss, Anne Sophie; Kinner, Julia; Bongartz, Annette; Böhm, Volker,
2013.
Healthy aging : first insights from the SENPAN-Study, the Wädenswil senior panel [poster].
In:
Swiss Public Health Conference 2013, Zurich, 15-16 August 2013.
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1848
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2013.
Ernährungsbiographie Gestern und Heute. Was unser Essverhalten im Alter prägt.
In:
1. Forum für Langzeitpflege 2018 - Thema Ernährung, Zürich, 22. März 2018.
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Grabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René; Müller, Claudia,
2013.
Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie.
In:
50. Wissenschaftlicher Kongress der DGE, Bonn, Deutschland, 20.-22. März 2013.
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2013.
In:
8. DLG-Lebensmitteltage, Stuttgart, Deutschland, 25.-26. September 2013.