Publikationen
Institut für Chemie und Biotechnologie
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Hinderling, Christian; Plattner, Dietmar A.; Chen, Peter,
1997.
Direct observation of a dissociative mechanism for C-H activation by a cationic iridium(III) complex.
Angewandte Chemie: International Edition.
36(3), S. 243-244.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/anie.199702431
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Berkessel, Albrecht; Riedl, Rainer,
1997.
Fluorescence reporters for phosphodiesterase activity.
Angewandte Chemie: International Edition.
36(13-14), S. 1481-1483.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/anie.199714811
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Berkessel, Albrecht; Riedl, Rainer,
1997.
Fluoreszenz-Reporter für Phosphodiesterase-Aktivität.
Angewandte Chemie.
109(13-14), S. 1518-1520.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/ange.19971091313
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Zimmermann, Ralf; Heger, Hans Jörg; Dorfner, Ralph; Yeretzian, Chahan; Kettrup, Antonius; Boels, Ulrich,
1997.
In:
1st international convention food ingredients : proceedings, preprints.
1st International Convention Food Ingredients, Cuneo, Italy, 15-17 September 1997.
UNIDO, United nations industrial development organisation.
S. 343-350.
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1996.
University of Massachusetts.
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Keese, Reinhart; Hinderling, Christian,
1996.
Efficient synthesis of (s)-methyl hexafluorovalinate.
Synthesis.
1996(6), S. 695-696.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1055/s-1996-4285
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Eibl, Dieter; Jenny, D.; Meier, H.P.,
1996.
Einsatz eines Magnetrührwerkes in der Lebensmittel- und Pharmaindustrie.
BioWorld.
5, S. 53-55.
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Eibl, Dieter; Feller, H.; Kühne, B.,
1995.
CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 1.
Lebensmittel-Technologie.
28(4), S. 95-101.
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Eibl, Dieter; Feller, H.; Kühne, B.,
1995.
CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 2.
Lebensmittel-Technologie.
28(5), S. 150-156.
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Eibl, Dieter; Imhof, R.; Feller, H.; Kühne, B.,
1995.
CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 3.
Lebensmittel-Technologie.
28(7-8), S. 258-262.