Publikationen
Institut für Chemie und Biotechnologie
- Vorherige Seite
- Seite 01
- …
- Seite 21
- Seite 22
- Seite 23
- Seite 24
- Seite 25
- …
- Seite 109
- Nächste Seite
-
Sánchez-López, José A.; Yener, Sine; Smrke, Samo; Märk, Tilmann D.; Bonn, Günther; Zimmermann, Ralf; Biasioli, Franco; Yeretzian, Chahan,
2020.
Flavour and Fragrance Journal.
35(4), S. 365-375.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/ffj.3571
-
Eiermann, André; Smrke, Samo; Guélat, Loïc-Marco; Wellinger, Marco; Rahn, Anja; Yeretzian, Chahan,
2020.
Scientific Reports.
10(17079).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1038/s41598-020-74138-1
-
Trifan, Adriana; Wolfram, Evelyn; Esslinger, Nils; Grubelnik, Andreas; Skalicka‐Woźniak, Krystyna; Minceva, Mirjana; Luca, Simon Vlad,
2020.
Phytochemical Analysis.
32(4), S. 482-494.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/pca.2996
-
Schirmer, Cedric; Müller, Jan; Steffen, Nina; Werner, Sören; Eibl-Schindler, Regine; Eibl, Dieter,
2020.
How to produce mAbs in a cube-shaped stirred single-use bioreactor at 200 L scale
.
In:
Pörtner, Ralf, Hrsg.,
Animal cell biotechnology : methods and protocols.
New York:
Springer.
S. 169-186.
Methods in Molecular Biology ; 2095.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1007/978-1-0716-0191-4_10
-
Murphy, Jerry, Hrsg.,
2020.
Integration of biogas systems into the energy system : technical aspects of flexible plant operation.
IEA Bioenergy.
ISBN 978-1-910154-76-2.
Verfügbar unter: http://task37.ieabioenergy.com/technical-brochures.html
-
Schirmer, Cedric; Ott, Vivian; John, Gernot T.; Eibl, Dieter,
2020.
PreSens Publications.
Verfügbar unter: https://www.presens.de/knowledge/publications/application-note/integration-of-chemical-optical-oxygen-and-ph-sensors-in-existing-control-units-1692
-
Maschke, Rüdiger; Pretzner, Barbara; John, Gernot; Eibl, Dieter,
2020.
PreSens Publications.
Verfügbar unter: https://www.presens.de/knowledge/publications/application-note/characterizing-plant-cell-suspension-culture-with-sfr-vario-1725
-
Arn, Fabienne; Frasson, David; Kroslakova, Ivana; Rezzonico, Fabio; Pothier, Joël; Riedl, Rainer; Sievers, Martin,
2020.
Chimia.
74(5), S. 382-390.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.2533/chimia.2020.382
-
Assunção, Marisa; Wong, Christy Wingtung; Richardson, Joseph J.; Tsang, Rachel; Beyer, Sebastian; Raghunath, Michael; Blocki, Anna,
2020.
Materials Science and Engineering C: Materials for Biological Applications.
106(110280).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.msec.2019.110280
-
Zanin, Rodolfo Campos; Smrke, Samo; Kurozawa, Louise Emy; Yamashita, Fabio; Yeretzian, Chahan,
2020.
Novel experimental approach to study aroma release upon reconstitution of instant coffee products.
Food Chemistry.
317(126455).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.126455