Publikationen
Institut für Chemie und Biotechnologie
- Vorherige Seite
- Seite 01
- …
- Seite 29
- Seite 30
- Seite 31
- Seite 32
- Seite 33
- …
- Seite 109
- Nächste Seite
-
Peters, Christin; Buller, Rebecca,
2019.
Industrial application of 2-oxoglutarate-dependent oxygenases.
Catalysts.
9(3), S. 221-240.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.3390/catal9030221
-
Rahn, Anja; Fankhauser, Nina; Yeretzian, Chahan,
2019.
Food Chemistry.
286, S. 22-28.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.207
-
Peters, Christin; Buller, Rebecca,
2019.
Linear enzyme cascade for the production of (–)-iso-isopulegol.
Zeitschrift für Naturforschung C.
74(3-4).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1515/znc-2018-0146
-
Schinkel, Lena; Canonica, Elia; Lienemann, Peter; Bleiner, Davide; Heeb, Norbert,
2019.
Mass spectrometric analysis of short-chain chlorinated paraffins in plastic consumer products.
Chimia.
73(6), S. 504.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.2533/chimia.2019.504
-
Brodard, Pierre; Dabros, Michal; Marti, Roger; Vanoli, Ennio; Zinn, Manfred; Frey, Urban; Adlhart, Christian; Kind, Lucy; Koch, Franziska; Burgio, Floriana; Stenqvist, Johan; Saxer, Sina; Pieles, Uwe; Shahgaldian, Patrick; Wendeborn, Sebastian,
2019.
Materials science at Swiss universities of applied sciences.
Chimia.
73(7-8), S. 645-655.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.2533/chimia.2019.645
-
Mousavi, Sara; Shahraki, Farhad; Aliabadi, Majid; Haji, Aminoddin; Deuber, Fabian; Adlhart, Christian,
2019.
Applied Surface Science.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.apsusc.2019.02.119
-
Moldovan, Nicanor I.; Moldovan, Leni; Raghunath, Michael,
2019.
Of balls, inks and cages : hybrid biofabrication of 3D tissue analogs.
International Journal of Bioprinting.
5(1), S. 167.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.18063/ijb.v5i1.167
-
Glöss, Alexia; Yeretzian, Chahan; Knochenmuss, Richard; Groessl, Michael,
2019.
Online-Analyse der Kaffeeröstung.
ChemieXtra.
2019(5), S. 28-29.
Verfügbar unter: http://issuu.com/sigwerbgmbh/docs/cx_2019_5_web_93e48a1b169b11?e=2736742/69848464
-
Yeretzian, Chahan; Glöss, Alexia N.; Knochenmuss, Richard,
2019.
Online-Analyse der Kaffeeröstung : Aromen-Bildung in der Ionenmobilitäts-Spektrometrie.
LVT Lebensmittel Industrie.
2019(1-2), S. 9-10.
-
Berger, Robert; Stohner, Jürgen,
2019.
Wiley Interdisciplinary Reviews.
9(3).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/wcms.1396