Publikationen
Institut für Chemie und Biotechnologie
- Vorherige Seite
- Seite 01
- …
- Seite 13
- Seite 14
- Seite 15
- Seite 16
- Seite 17
- …
- Seite 109
- Nächste Seite
-
Brand, Michael; Wang, Lei; Agnello, Stefano; Gazzola, Silvia; Gall, Flavio; Raguž, Luka; Kaiser, Marcel; Schmidt, Remo S.; Ritschl, Amélie; Jelk, Jennifer; Hemphill, Andrew; Mäser, Pascal; Bütikofer, Peter; Adams, Michael; Riedl, Rainer,
2021.
Angewandte Chemie: International Edition.
60(28), S. 15613-15621.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/anie.202102153
-
Schirmer, Cedric; Maschke, Rüdiger; Pörtner, Ralf; Eibl, Dieter,
2021.
Applied Microbiology and Biotechnology.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11180-7
-
Fehre, K.; Eckart, S.; Kunitski, M.; Janke, C.; Trabert, D.; Hofmann, M.; Rist, J.; Weller, M.; Hartung, A.; Schmidt, L. Ph. H.; Jahnke, T.; Braun, H.; Baumert, T.; Stohner, J.; Demekhin, Ph. V.; Schöffler, M. S.; Dörner, R.,
2021.
Strong differential photoion circular dichroism in strong-field ionization of chiral molecules.
Physical Review Letters.
126(8), S. 083201.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1103/PhysRevLett.126.083201
-
Canelli, Greta; Murciano Martínez, Patricia; Austin, Sean; Ambühl, Mark E.; Dionisi, Fabiola; Bolten, Christoph J.; Carpine, Roberta; Neutsch, Lukas; Mathys, Alexander,
2021.
Journal of Agricultural and Food Chemistry.
69(7), S. 2226-2235.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1021/acs.jafc.0c05032
-
Canelli, Greta; Murciano Martínez, Patricia; Maude Hauser, Billie; Kuster, Isabelle; Rohfritsch, Zhen; Dionisi, Fabiola; Bolten, Christoph J.; Neutsch, Lukas; Mathys, Alexander,
2021.
LWT - Food Science and Technology.
143(111157).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.3929/ethz-b-000471620
-
Jiménez, María Julia; Fernández Valdez, Yara Carolina; Jacobi, Johanna; Yeretzian, Chahan,
2021.
Sultana : good practices and other curiosities.
Slow Food Bolivia.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-21770
-
Jiménez, María Julia; Fernández Valdez, Yara Carolina; Jacobi, Johanna; Yeretzian, Chahan,
2021.
Slow Food Bolivia.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-21771
-
Mehli, Andreas; Gerner, Gabriel; Kulli Honauer, Beatrice; Baier, Urs; Kühni, Martin; Treichler, Alexander; Winkler, Dieter; Griffin, Timothy; Kaiser, Simon; Garcia, Alexander,
2021.
Bundesamt für Energie BFE.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-21929
-
Zizzari, Alessandra Tania; Pliatsika, Dimanthi; Gall, Flavio; Fischer, Thomas; Riedl, Rainer,
2021.
New perspectives in oral peptide delivery.
Drug Discovery Today.
26(4), S. 1097-1105.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.drudis.2021.01.020
-
Muoio, Francesco; Panella, Stefano; Lindner, Matias; Jossen, Valentin; Harder, Yves; Moccetti, Tiziano; Eibl-Schindler, Regine; Müller, Michele; Tallone, Tiziano,
2021.
Applied Sciences.
11(3), S. 925.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.3390/app11030925