Publikationen des ZHAW Departements Life Sciences und Facility Management
In der Publikationsdatenbank finden Sie alle aktuellen Publikationen in chronologischer Reihenfolge zeitlich absteigend. Spezifische Publikationen der ZHAW finden Sie auch über die Suchfunktion.
- Vorherige Seite
- Seite 01
- …
- Seite 197
- Seite 198
- Seite 199
- Seite 200
- Seite 201
- …
- Seite 266
- Nächste Seite
-
Kellerhals, Markus; Baumgartner, Isabelle; Leumann, Lucie; Lussi, Luzia; Patocchi, Andrea; Le Roux, Pierre-Marie; Egger, Simon; Christen, Danilo; Leumann, Reto; Kobelt, Markus; Weber, Michael; Fahrentrapp, Johannes; Boggini, Giovanni; Gessler, Cesare,
2012.
Sélection de variétés de fruits tolérantes au feu bactérien.
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture.
44(6), S. 350-356.
Verfügbar unter: http://www.revuevitiarbohorti.ch/artikel/2012_06_f_309.pdf
-
Malang, Saskia; Grattepanche, Frank; Mendez, Viktoria; Yildirim, Selçuk; Lacroix, Christophe,
2012.
In:
V. Symposium on Sourdough, Cereal Fermentation for Future Foods, Helsinki, Finland, 10-12 October 2012.
-
Sych, Janice Marie; Popp, Stephan; Bongartz, Annette; Mathias, Mathias; Grattepanche, Franck,
2012.
The important role of sensory evaluation in the development of novel multifunctional ingredients [Poster].
In:
5th European Conference on Sensory and Consumer Research, Bern, Switzerland, 9-12 September 2012.
-
Cezanne, Marie-Louise; Stolz, H.; Jahrl, I.; Baumgart, L.; Bongartz, Annette; Kretzschmar-Rüger, U.,
2012.
Consumer sensory expectations of Swiss organic yoghurt [Poster].
In:
5th European Conference on Sensory and Consumer Research, Bern, Switzerland, 9-12 September 2012.
Bundesverband Naturkost Naturwaren.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-1844
-
Yildirim, Selçuk; Eberhard, Vanessa; Renke, Nadine,
2012.
Development of palladium based oxygen scavenging films for food packaging.
In:
COST Action FA0904 on Processing Technologies and Functional Properties of Polymer Nanomaterials for Food Packaging, Wroclaw, Poland, 11-12 September 2012.
-
Kündig, Rene; Renke, Nadine; Wahrenberger, Priska; Yildirim, Selçuk,
2012.
Einflüsse von modifizierter Atmosphärenverpackung auf die Qualität und Haltbarkeit von Muffins [Poster].
In:
6. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Dresden, Deutschland, 27.-29. September 2012.
-
Yildirim, Selçuk; Kündig, Rene; Gsell, Vanessa; Renke, Nadine,
2012.
In:
6. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Dresden, Deutschland, 27.-29. September 2012.
-
Cezanne, Marie-Louise; Baumgart, L.; Bongartz, Annette; Buchecker, K.; Canavari, M.; Gallina Toschi, T.; Kole, A.; Kostyra, E.; Kremer, S.; Reichl, P.; Spiller, A.; Zakowska-Biemans, S.; Kretzschmar-Rüger, U.,
2012.
Sensory marketing for the organic market : key insights from the EU funded project ECROPOLIS [Poster].
In:
5th European Conference on Sensory and Consumer Research, Bern, Switzerland, 9-12 September 2012.
Bundesverband Naturkost Naturwaren.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-1846
-
Wöhner, T.; Vogt, I.; Richter, K.; Wensing, A.; Geider, K.; Sundin, G.-W.; Savory, E.-A.; Day, B.; Hanke, V.; Gessler, C.; Broggini, G.; Fahrentrapp, Johannes; Peil, A.; Flachowsky, H.,
2012.
In:
58. Deutsche Pflanzenschutztagung, Braunschweig, Deutschland, 10.-14. September 2012.
Julius Kühn-Institut, Bundesforschungsinstitut für Kulturpflanzen.
S. 176.
Verfügbar unter: https://ojs.openagrar.de/index.php/JKA/article/view/698/2272
-
Brombach, Christine; Bongartz, Annette,
2012.
Infodienst.
2012(4), S. 22-25.
-
Egli, Markus; Favilli, Filippo; Krebs, Rolf; Pichler, Barbara; Dahms, Dennis,
2012.
Soil organic carbon and nitrogen accumulation rates in cold and alpine environments over 1 Ma.
Geoderma.
183-184, S. 109-123.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.geoderma.2012.03.017
-
Bühlmann, Andreas; Pothier, Joël F.; Tomlinson, Jennifer A.; Frey, Jürg F.; Boonham, N.; Smits, Theo H.M.; Duffy, Brion,
2012.
Plant Pathology.
62(2), S. 475-484.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1111/j.1365-3059.2012.02654.x
-
Dierkes, Georg; Krieger, Sonja; Dück, Roman; Bongartz, Annette; Schmitz, Oliver; Hayen, Heiko,
2012.
Journal of Agricultural and Food Chemistry.
60(31), S. 7597-7606.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1021/jf3020574
-
Hofer, Susanne; Honegger, Franziska,
2012.
Swiss hospital food : optimisation potential.
In:
XXII World Congress - International Federation for Home Economics (IFHE), Melbourne, Australia, 16-21 July 2012.
Verfügbar unter: http://www.diva-portal.se/smash/get/diva2:548507/FULLTEXT02.pdf
-
Yildirim, Selçuk; Lohwasser, Wolfgang; Gsell, Vanessa; Renke, Nadine,
2012.
Development of palladium based oxygen scavenging film for food packaging.
In:
18th IAPRI World Packaging Conference, San Luis Obispo, USA, 18-21 June 2012.
-
Wieland, Flurin; Glöss, Alexia N.; Keller, Marco; Wetzel, Andreas; Schenker, Stefan; Yeretzian, Chahan,
2012.
On-line process control of the roast degree of coffee.
Chimia.
66(6), S. 443.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.2533/chimia.2012.443
-
2012.
Wert und Nutzen von Grünräumen : Grünraum Stadt.
Österreichische Gemeinde-Zeitung.
2012(6), S. 14.
-
2012.
Die Haut als „Responder“ : „Diabetic skin“ und weitere epidemiologische Herausforderungen.
In:
Vortragsveranstaltung SEPAWA, Düsseldorf, 23. Mai 2012.
-
2012.
Nachhaltigkeit : eine Chance für regionale Kosmetik-Produkte?.
In:
Forum Cosmeticum - DGK, Friedrichshafen, Deutschland, 10. Mai 2012.
-
2012.
Innovations in packaging through the application of nanotechnology.
In:
Nanopack, Seminar on Nanotechnologies for Packaging, Barcelona, Spain, 5 May 2012.