Publikationen des ZHAW Departements Life Sciences und Facility Management
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Petrozzi, Sergio; D'Ambrosio, Lucio; Yeretzian, Chahan,
2010.
In:
Fall Meeting of the Swiss Chemical Society, Zurich, 16 September 2010.
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2010.
ChemCatChem.
2(11), S. 1387-1389.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/cctc.201000222
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Heiri, Martin; Schumacher, Peter,
2010.
Rebenentwicklung nach frühem Hagel.
Obst- und Weinbau.
146(10), S. 4-7.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-5009
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Iten, Miriam; Weibel, Roland; König, Iwo; Beckbissinger, Rainer; Benthien, Thomas; Hälg, Werner; Ingenhoven, Nikolaus; Lehnert, Angela; Oeltjen, Lars; Zaborosch, Christiane,
2010.
SLAS Technology: Translating Life Sciences Innovation.
15(5), S. 379-389.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.jala.2010.05.006
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Otto, R.; Krüsi, Bertil; Delgado, J.D.; Fernández-Palacios, J.M.; García-del-Rey, E.; Arévalo, J.R.,
2010.
Regeneration niche of the Canarian juniper : the role of adults, shrubs and environmental conditions.
Annals of Forest Science.
67(7), S. 709.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1051/forest/2010034
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Huber, Jeanine; Freimüller Leischtfeld, Susette; Kuhn, Roger; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne,
2010.
Ropiness in bread : is early detection possible?.
Baking+Biscuit International.
S. 116.
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Kirchsteiger-Meier, Evelyn; Kobler-Wehrli, Sonja,
2010.
Schutz geographischer Angaben und Ursprungsbezeichnungen.
Lebensmittel-Technologie.
2010(11), S. 10.
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Robin, Klaus; Vogel, Michael; Perron, Muriel; Graf, Roland Felix,
2010.
Schäden an Fischernetzen durch Kormorane Phalacrocorax carbo sinensis.
Wädenswil:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
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Bongartz, Annette; Chatelain, Karin,
2010.
Sensorik-Branchenpanel für Schokolade.
Lebensmittel-Technologie.
9, S. 2-3.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-1869
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Bongartz, Annette; Pfeiffer, Barbara,
2010.
Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und Einsatzbereiche.
DLG Lebensmittel.
2010(5), S. 1-4.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-1872
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Bongartz, Annette; Pfeiffer, Barbara,
2010.
DLG Lebensmittel.
2010(6), S. 1-4.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-1870
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Mauth, Corinna; Bono, Epifania; Gruber, R.; Goebel, E.; Molenberg, Aart; De Wild, M.; Schiephake, H.; Dard, Michel; Graf-Hausner, Ursula,
2010.
SMART biomaterial : bioactive synthetic bone repair material for large oral bone defects [Poster].
In:
CTI Medtech Event, Bern, 31. August 2010.
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Airo, Kaisa; Nenonen, Suvi; Windlinger Inversini, Lukas,
2010.
Specification and empirical exploration of a usability concept in the built environment.
In:
EFMC 2010, Madrid, Spain, 1-2 June 2010.
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2010.
Staudenhecken : temporäre Strukturen.
Gartenpraxis.
2010(3), S. 32-40.
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2010.
Staudenpflanzung nach Rezept : ein Erfahrungbericht aus der Praxis.
Ratgeber für den Gartenliebhaber.
2010(5), S. 18-21.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-1925
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2010.
In:
Biotech in Medicine - Olten Meeting, Olten, 24. November 2010.
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Calzaferri, Gion; Brühwiler, Dominik; Meng, Tao; Dieu, Le-Quyenh; Malinovskii, Vladimir L.; Häner, Robert,
2010.
Surprising properties of a furo-furanone.
Chemistry - A European Journal.
16(37), S. 11289-11299.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/chem.201000728
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Bolliger, Jeanne L.; Frech, Christian M.,
2010.
Advanced Synthesis & Catalysis.
352(6), S. 1075-1080.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1002/adsc.200900848
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Jensen, P.; Van der Voordt, T.; Coenen, Christian; von Felten, Daniel; Lindholm, A.; Balslev-Nielsen, S.; Riratanaphong, C.; Schmid, M.,
2010.
The added value of FM : different research perspectives [Paper].
In:
Proceedings of the EFMC 2010.
EFMC 2010, Madrid, Spain, 1-2 June 2010.
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Cook, Stella; Kleinert, Michael,
2010.
The Bread Flavor Wheel : the key to speaking the same language as your customers!.
Baking+Biscuit.
2010, S. 14-17.